lørdag den 21. juli 2012

Legeværelse til Lillepigen

Vi har opdateret legeværelset. Lillepigen fylder snart 3 og hun trængte til en alderssvarende opgradering.. Derfor har hun nu fået ryddet al "baby" legetøjet til side og kan nu fordybe sig i at tegne ved det nye bord. Bordet er købt på sommerens lopper og er slebet, pudset og poleret til den store guldmedalje. Resultatet blev meget godt.

Over bordet har jeg arrangeret en lille mini fotovæg.

Lillepigen har ikke set det nye arrangement endnu (derfor står alt meget pænt og ordentligt) da hun er på hendes første ferie hos mine forældre. OG sikke stille her er nu.. Underligt!


6 kommentarer:

 1. Super fint. Det bliver hun da glad for at komme hjem til!
  Kender godt til stilheden, det er meget mærkeligt, men gensynsglæden er virkelig også fantastisk ;)
  God søndag

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er underligt med al den stilhed. Håber også hun bliver et glad lille feriebarn. God søndag til dig også!

   Slet
 2. Hej Missmilla! Tusind tak for din søde kommentar på min blog! Altså hvor er det bare et fint univers du har haer! Og sikke projekter du begir dig ud i! Er helt forelsket i dit FermLiving skab! Og hvor jeres nye lillepige værelse bare fint! Ha en fantastisk søndag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord! Ser sådan frem til at følge alle dine projekter :0)

   Slet
 3. Hvor er det lækkert, bliver ret misundelig for jeg burde virkelig også gøre noget ved Merles værelse. Men tak for inspirationen - det hjælper ret meget på motivationen :o)

  SvarSlet
 4. Kender godt det der med liiige at komme igang! Mine projekter sker pludselig og uventet og der er ofte længe imellem. Især når tiden går til de små kære børn :0)

  SvarSlet